06-27-341-313, 06-20-49-49-698
2120 Dunakeszi, Barátság útja 29.
 
 

Blog

2015. 02.

Változások a rendelés alatt a koronavírus fertőzés ideje alatt

Tisztelt Szülők!

2020.október 27-től keddenként 16-18 óráig lesz lehetőség az influenza oltás beadására.cheeky

Jelenleg még sok a bizonytalanság az oltással kapcsolatban.crying

1. Térítésmentesen csak korlátozott számban kaptunk oltóanyagok 3FLUART néven. Ez egy 3 komponensú oltóanyag ( az influenza vírus  2db  "A" törzse és 1db "B" törzse ellen véd, teljes inaktivált vírust tartalmaz) ,  3 év alatti gyermekeknek nem adható.

2. Az eddigi években gyógyszertári forgalomban lévő Vaxigrip tetra, 4 komponensú( 2db "A" tőrzs és 2 db "B" törzs ellen védettséget adó, hasított, inaktivált, kisebb vírus alegységet tartalmazó,ún. split vaccina )  oltóanyag tudomásunk szerint idén nem lesz a patikákban beszerezhető, az állam felvásárolta a gyártó cégtől. Elképzelhető, ( valószínű ? ) hogy a 3 év alatti gyermekek részére ( vagy mások részére is ?) kapunk belőle, de ennek mennyisége és időpontja még nem ismert. 3 év alatt, ha először kap valaki belőle  4 hét múlva ismételni kell.

Az oltás beadásának menetrendje:

Első körben 10.27-én keddre, és 11.03-án keddre 16-18 óráig lehet előzetesen időpontot foglalni otthonról az erodiumon keresztül. (rendelések, időpontok menűpont alatt a keddi napnál kell az inluenza rendelésre kattintani smiley)  Kérem hogy mindenki a következő szabad időpontra jelentkezzen be, hogy ne legyenek üresjáratok.yes , Emiatt mindig csak a soron következő időpontokat kínálja fel a rendszer zöld színnel jelölve. Amint ez betelik, utána van lehetőség a későbbi időpontok foglalására 17:55 ig bezárólag.

A következő hetek foglalható időpontjait csak akkor nyitjuk meg, ha látjuk mennyi oltóanyag áll még a rendelkezésre.

Csak egészséges gyermekkel jöjjenek, min. nátha mellett beolthatóak.

Kérem szájmaszkba jöjjenek a 6 év felettiek és a szülők is. 1 gyerekkel1 szülői kíséret engedélyezett.

Oltási kiskönyvet hozzák magukkal.

Érkezéskor a terminálon be kell jelentkezni.

Pillanatnyilag csak a 3 év felettiek részére van oltóanyagunk, de ez addig még változhat, kérem figyeljék a honlapot.

A krónikus betegek ( asthma, szívbetegség, diabetes, anyagcsere bet. ) az oltási igényüket mielőbb jelezzék, mert csak ekkor tudjuk biztosítani számukra elsőbbséggel az oltóanyagot.

Akinek nem sikerül bejelentkezni, vagy nincs még Erodium kártyája, rendelés alatt telefonáljon, és akkor foglalunk időpontot.

Üdvözlettel:

Dr. Balogh Andrea heart