06-27-341-313, 06-20-49-49-698
2120 Dunakeszi, Barátság útja 29.
 
 

Bemutatkozás

Balogh Andreának hívnak, 1971.09.27-én születtem Komáromban. A városi általános iskola és gimnázium elvégzését követően 1990-1996-ig a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán végeztem tanulmányaimat és szereztem diplomát. Szakvizsgám csecsemő-és gyermekgyógyászatból, valamint neonatológiából van.

Pályakezdő orvosként a komáromi Selye János Kórház csecsemő és gyermekosztályán dolgoztam 7 évet, majd 2003-ban Budapestre költöztünk, kezdetben az II. sz. Nőgyógyászati Klinika PIC részlegén, majd a Kútvölgyi Klinikai Tömb újszülött osztályán dolgoztam.

2007. márciusától tevékenykedem házi gyermekorvosként Dunakeszi V. sz. körzetében a Barátság u.29 szám alatti rendelőben. Emellett a mai napig készenléti-ügyeleti ellátást vállalok a Maternity Szülészeti és Nőgyógyászati Magánklinikán és a Róbert Károly Magánkórházban újszülötteket ellátó orvosként.

1996-tól vagyok férjezett, gyermekem, Erik 2000-ben született.

Házi gyermekorvosként a szakmai felkészültségen túl fontosnak tartom mind a szülőkkel, mind a hozzám járó gyerekekkel a kölcsönös bizalom kialakítását, a megfelelő kommunikációt. Próbálok a találkozásaink alkalmával jó hangulatot, kellemes légkört kialakítani, hiszen csak együttműködve vagyunk képesek a problémákra megoldást találni.

A honlap szerkesztésével is az volt a célom, hogy minél több információ, ismeretanyag jusson el Önökhöz, hogy egy-egy betegség kapcsán könnyebben tudjuk megoldani gyerekeinkkel kapcsolatos problémáinkat. smiley